Webbyrå i Malmö

Hemsidor somutvecklas med ert
företag.

Vi förvandlar din hemsida till en högpresterande marknadsföringsmotor som automatiskt fångar upp leads, vårderar dem och genererar försäljning.

Moderna och anpassningsbara webbdesignlösningar för ditt företag, från klick till kund.

Din hemsida, företagets digitala huvudkontor

I den digitala världen handlar webbdesign inte bara om estetik, det handlar om att skapa en intuitiv och användarvänlig upplevelse. 

Genom att förstå användarbehov och de senaste trenderna, skapar vi webbsidor som inte bara uppfyller, utan överträffar förväntningarna.

Hur kan vi hjälpa ditt företag? Landningssidor konvertering. Webbyrå

Din fullservice webbyrå

Upptäck mer än bara webbdesign med vårt medlemskapsprogram. Välj bara webbdesign eller välj oss som fullservice partner, där vi fortsätter att utveckla din nya hemsida i takt med att ditt företag växer.

Skräddarsydda hemsidor från koncept till lansering

Se oss som en förlängning av ditt team, engagerade i att skapa skräddarsydda hemsidor genom datadriven insikt, kontinuerlig optimering och målgruppsanpassning. Såhär gör vi det.

Strategisamtal

Ett 45-minuters Google Meet-samtal för att lära känna varandra och diskutera hur en optimerad webbplats kan ingå i din affärsstrategi.

Projektstart "kickoff"

En 1-timmars workshop för att utforska dina affärsmål, granska vilka material vi behöver, och diskutera vilka sidor som ska inkluderas på din webbplats.

Beta design

Vi tar 3 till 4 veckor på oss att bygga din webbplats i betaversion. Under denna tid förblir din nuvarande webbplats aktiv. Vi kommer att hålla dig uppdaterad längs vägen.

Beta revision

Vi skickar en kopia av betaversionen, samlar in dina åsikter och sedan lägger vi de sista finjusteringarna.

Webbplats lansering

Vi uppdaterar din domän för att peka din befintliga webbadress till den nya webbplatsen. Vi ändrar inte dina e-postadresser eller servrar.

Löpande uppdatering

Lanseringsteamet finns alltid här för att ge support och göra uppdateringar på din webbplats. Skicka bara ett meddelande till oss så sätter vi igång.

Skydda din hemsida  

I en digital värld där säkerheten är avgörande, erbjuder Movesocials CyberGate avancerat skydd för din WordPress-webbplats. CyberGate är designat för att säkerställa din webbplats integritet och hålla cyberhot på avstånd, vilket gör att du kan fokusera på att växa ditt företag med full sinnesro. Integrera CyberGate i din webbdesign för maximal säkerhet och prestanda.

Case studies​

Några av våra handgjorda sidor som konverterar

Erla Teknik

Hur kan vi bidra till fullständig digitalisering av ett traditionellt industriföretag?

Torctech

Hur kan vi optimera e-handeln för att effektivisera verktygsleveranser till svenska storföretag?

Wildpurpose

Hur kan vi bryta in på e-handlesmarknaden för träningskläder?

Reseprofilen

Hur kan vi positionera en liten resebyrå i Örebro för att nå ut till fler kunder i den digitala eran?

Luna Bambini

Hur kan vi göra det enklare för familjer att välja hållbara och prisvärda babyprodukter?

Booty Boom

Hur kan vi lansera ett nytt märke inom hälsa och träning för kvinnor?

Svea Motors

Hur kan vi stärka förtroendet för Svea Motors som din pålitliga partner för begagnade bilar?

KAPI Redovisning

Hur kan vi öka synligheten och tillgängligheten för en personlig redovisningsbyrå i Malmö?

Firo Consulting

Hur kan vi göra det enklare för företag att prioritera personlig, grupp- och ledarskapsutveckling?

Visa mer

Lyssna inte på oss,  lyssna på våra partners.

Firo_whitelogo
"Movesocial har på ett enastående lyhört och professionellt sätt byggt upp och utvecklat vår hemsida. Med sitt kunnande om struktur, utseende, tekniska lösningar och förståelse för våra önskemål Är supernöjd och rekommenderar Movesocial varmt till alla!"
Malin Feldt
Ägare & VD
citat_ikon
Malin_feldt_firo
Malin Feldt
Ägare & VD
fysioinwest_whitelogo
"Movesocial lyssnar in kundens erfarenhet, önskemål och egna ideér. Movesocial har känslan för den aktuella trenden och förverkligar resultatet till något enastående. Vi är oerhört nöjda kunder och rekommenderar varmt Movesocial för framtida samarbeten."
Jonas Westerlund
Ägare och sjukgymnast
citat_ikon
jonas_w
Jonas Westerlund
Ägare och sjukgymnast
torctech_whitelogo
"Har jobbat med Movesocial i snart ett år och de har verkligen lyft Torctech. Hög kunskapsnivå och duktiga på att fånga upp vad kunden vill ha. Håller vad de lovar och får saker gjort."
Jesper Ljunggren
VD
citat_ikon
jesper ljunggren
Jesper Ljunggren
VD

Okej men ...

Vad kostar det då? 💸

Upptäck det perfekta paketet för dig och din verksamhet genom att boka ett strategisamtal med en av våra experter. Du får sedan då hjälp med att ta fram ett anpassat paket som passar dina mål och behov. För att ta reda på det, tryck på knappen nedan. 

Fördelarna med Movesocial

Vad menar vi egentligen med  från klick till kund?

Vi pratar då alltså om kundresor, men vad betyder det? Vi vet att din kund inte vaknar på morgonen och plötsligt bestämmer sig för att köpa just dina produkter eller tjänster. De går igenom en kundresa – och vi är deras osynliga guider. Varje steg i denna resa, från klick till kund, är noga planerat och optimerat av oss. Detta tänk genomsyrar allt arbete vi gör. 

💡 Klick
Det börjar här. Kanske är det ett socialt medieinlägg, en Google-sökning eller ett tips från en vän. Vi ser till att du är där när kunderna söker.
⚖️ Övervägande
Din kund börjar utforska alternativ. Vi ser till att ditt material är engagerande och insiktsfullt, så du syns i mängden.
💸 Beslut
Nu är det dags för kunden att välja. Med en smidig köpprocess och engagerande uppmaningar ser vi till att valet faller på dig, oavsett om det handlar om produkter eller tjänster.
🫂 Kund
Resan slutar inte här. Vi hjälper dig att skapa lojala kunder som återkommer och rekommenderar dig till andra genom smart marknadsaktiviteter.
Movesocial 💗 kundresor
Låt oss hjälpa dig att skapa en engagerande och effektiv kundresa. Kontakta oss idag så börjar vi vår gemensamma resa mot framgång.

Vanliga frågor och svar

Tiden det tar att skapa en ny hemsida kan variera beroende på flera faktorer, inklusive komplexiteten i designen, funktionaliteten och omfattningen av innehållet. Generellt sett kan en enklare webbplats vara klar inom ungefär 4 veckor, medan mer komplexa projekt som kräver skräddarsydda lösningar och avancerade funktioner kan ta upp till 12 veckor. För att få en mer exakt uppskattning är det bäst att diskutera dina specifika behov och önskemål så att vi kan ge en tidsram som speglar omfattningen av ditt projekt.

Absolut! Vi erbjuder tjänster för att uppdatera och förbättra din befintliga webbplats. Processen inkluderar allt från enklare designförändringar till mer omfattande funktionella uppgraderingar. Vi börjar med att göra en grundlig genomgång av din nuvarande webbplats och diskutera dina specifika behov och mål. Därefter presenterar vi en detaljerad plan för de ändringar och förbättringar som rekommenderas. Kontakta oss gärna för att diskutera ditt projekt och få en skräddarsydd lösning.

Nej, i de flesta fall påverkas inte din e-post- eller filserver när vi skapar en ny webbplats. Det finns dock en undantagssituation; om du byter webbhotell i samband med den nya webbplatsen kan det påverka hur din e-post fungerar. Men oroa dig inte, vi hanterar hela övergången och ser till att allt är rätt inställt så att din e-post och filer fungerar som de ska även efter att webbplatsen har lanserats..

Ja, vi bygger e-handelswebbplatser! Vårt team är specialiserat på att utveckla skräddarsydda lösningar för e-handel som hjälper våra kunder att effektivt sälja sina produkter och tjänster online. Vi fokuserar på att skapa användarvänliga, säkra och skalbara webbplatser som är optimerade för både hastighet och sökmotorer. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att expandera din verksamhet på nätet.

En magiker avslöjar aldrig sin magi… skoja bara! Vi använder oss främst av WordPress för det är bäst för att skapa flexibla och anpassningsbara webbplatser. WordPress är en av världens mest populära plattformar och erbjuder både kraftfulla verktyg för webbutveckling och en stor mängd tillägg som gör det möjligt att skräddarsy nästan alla aspekter av en webbplats. Oavsett om det gäller en enkel blogg eller en avancerad e-handelssajt, är WordPress ett utmärkt val för att uppnå både funktionalitet och estetik

Efter att din webbplats har lanserats är det viktigt att hålla den uppdaterad för att säkerställa dess funktion och säkerhet. Vi erbjuder olika alternativ för webbplatsunderhåll, inklusive utbildning av ditt team så att ni själva kan göra grundläggande uppdateringar och hantera innehåll. För mer tekniska eller omfattande uppdateringar kan du välja något av våra underhållspaket, där vi tar hand om allt från säkerhetsuppdateringar till funktionsförbättringar. Kontakta oss för att diskutera vilket supportavtal som passar bäst för dina behov.

Movesocial anses vara ”grädden på moset” inom webbdesign på grund av vår unika förmåga att kombinera estetik med användarvänlighet och teknisk prestanda. Vårt team består av erfarna designers och utvecklare som är experter på att skapa visuellt tilltalande och tekniskt avancerade webbplatser som inte bara ser bra ut utan också fungerar felfritt på alla enheter. Vi prioriterar kundens vision och behov, vilket gör att varje projekt blir skräddarsytt och optimerat för att möta specifika målgrupper och affärsmål. Vår dedikation till innovation och kvalitet i varje detalj säkerställer att vi alltid levererar lösningar som överträffar förväntningarna.

Vet inte vart du ska börja?
Ansök om ett strategisamtal