Webbyrå

Hemsidor somutvecklas med
ert företag.

Med vår webbyrå får du en hemsida som effektivt engagerar besökare, fångar upp kunder och boostar din försäljning.

Moderna och anpassningsbara webbdesignlösningar för ditt företag, från klick till kund.

Över 150 ledande företag och partners samarbetar med Movesocial

Din hemsida, företagets digitala huvudkontor

I den digitala världen handlar webbdesign inte bara om utseende, det handlar om att skapa en intuitiv och användarvänlig upplevelse. 

Genom att förstå användarbehov och de senaste trenderna, skapar vi webbsidor som inte bara uppfyller, utan överträffar förväntningarna med vår webbyrå.

Hur kan vi hjälpa ditt företag? Landningssidor konvertering. Webbyrå

Din fullservice webbyrå

Upptäck mer än bara webbdesign med vårt medlemskapsprogram. Välj bara webbdesign eller välj oss som fullservice partner, där vi fortsätter att utveckla din nya hemsida i takt med att ditt företag växer.

Skräddarsydda hemsidor från koncept till lansering

Se vår webbyrå i Malmö som en förlängning av ditt team, engagerade i att skapa skräddarsydda hemsidor genom datadriven insikt och kontinuerlig optimering. Såhär går det till för de flesta.

Strategisamtal

Ett 45-minuters digitalt möte för att lära känna varandra och diskutera hur en optimerad webbplats kan ingå i din affärsstrategi.

Projektstart "kickoff"

En workshop för att utforska dina affärsmål, granska vilka material vi behöver, och diskutera vilka sidor som ska inkluderas på din webbplats.

Beta design

Efter bearbetning skapar vi en betaversion. Under denna tid förblir din nuvarande webbplats aktiv. Vi kommer att hålla dig uppdaterad längs vägen.

Beta revision

Vi skickar en kopia av betaversionen, samlar in dina åsikter och sedan lägger vi de sista finjusteringarna.

Webbplats lansering

Vi uppdaterar din domän för att peka din befintliga webbadress till den nya webbplatsen. Vi ändrar inte dina e-postadresser eller servrar.

Löpande uppdatering

Lanseringsteamet finns alltid här för att ge support och göra uppdateringar på din webbplats. Skicka bara ett meddelande till oss så sätter vi igång.

Skydda din hemsida med 

I en digital värld där säkerheten är avgörande, erbjuder Movesocials CyberGate avancerat skydd för din WordPress-webbplats. CyberGate är designat för att säkerställa din webbplats integritet och hålla cyberhot på avstånd, vilket gör att du kan fokusera på att växa ditt företag med full sinnesro. Integrera CyberGate i din webbdesign för maximal säkerhet och prestanda.

Kundcase

Några av våra handgjorda
sidor som konverterar

Erla Teknik

Hur kan vi bidra till fullständig digitalisering av ett traditionellt industriföretag?

Torctech

Hur kan vi optimera e-handeln för att effektivisera verktygsleveranser till svenska storföretag?

Wildpurpose

Hur kan vi bryta in på e-handlesmarknaden för träningskläder?

Reseprofilen

Hur kan vi positionera en liten resebyrå i Örebro för att nå ut till fler kunder i den digitala eran?

Luna Bambini

Hur kan vi göra det enklare för familjer att välja hållbara och prisvärda babyprodukter?

Booty Boom

Hur kan vi lansera ett nytt märke inom hälsa och träning för kvinnor?

Svea Motors

Hur kan vi stärka förtroendet för Svea Motors som din pålitliga partner för begagnade bilar?

KAPI Redovisning

Hur kan vi öka synligheten och tillgängligheten för en personlig redovisningsbyrå i Malmö?

Firo Consulting

Hur kan vi göra det enklare för företag att prioritera personlig, grupp- och ledarskapsutveckling?

Visa mer

Lyssna inte på oss,  lyssna på våra partners.

Firo_whitelogo
"Movesocial har på ett enastående lyhört och professionellt sätt byggt upp och utvecklat vår hemsida. Med sitt kunnande om struktur, utseende, tekniska lösningar och förståelse för våra önskemål Är supernöjd och rekommenderar Movesocial varmt till alla!"
Malin Feldt
Ägare & VD
Citat_ikon
Malin_feldt_firo
Malin Feldt
Ägare & VD
Fysioinwest_whitelogo
"Movesocial lyssnar in kundens erfarenhet, önskemål och egna ideér. Movesocial har känslan för den aktuella trenden och förverkligar resultatet till något enastående. Vi är oerhört nöjda kunder och rekommenderar varmt Movesocial för framtida samarbeten."
Jonas Westerlund
Ägare och sjukgymnast
Citat_ikon
Jonas_w
Jonas Westerlund
Ägare och sjukgymnast
Torctech_whitelogo
"Har jobbat med Movesocial i snart ett år och de har verkligen lyft Torctech. Hög kunskapsnivå och duktiga på att fånga upp vad kunden vill ha. Håller vad de lovar och får saker gjort."
Jesper Ljunggren
VD
Citat_ikon
Jesper ljunggren
Jesper Ljunggren
VD

Starta en  projektförfrågan

Kontakta oss

Upptäck det perfekta lösningen för dig och din verksamhet genom att boka ett strategisamtal med en av våra experter. Du får sedan då hjälp med att ta fram rätt aktivitet som passar dina mål och behov. För att ta reda på det, tryck på knappen nedan. 

Fördelarna med Movesocial

Vad menar vi egentligen med från klick till kund inom webbdesign?

När vi pratar om kundresor inom webbdesign, syftar vi på processen där vi hjälper dina potentiella kunder att hitta, överväga och slutligen välja dina produkter eller tjänster genom en användarvänlig och engagerande webbplats. 

💡 Klick
Resan börjar här. Kanske är det ett socialt medieinlägg, en Google-sökning eller ett tips från en vän. Vi ser till att din webbplats är väl designad och lättnavigerad så att besökare stannar kvar och utforskar när de klickar in.
⚖️ Övervägande
Din kund börjar utforska alternativ. Vi designar din webbplats med engagerande och visuellt tilltalande element som fångar besökarens uppmärksamhet och håller dem intresserade. Informativa och lättlästa sidor hjälper till att presentera ditt erbjudande på bästa sätt.
💸 Beslut
Nu är det dags för kunden att välja. Vi ser till att din webbplats har en smidig och intuitiv köpprocess, med tydliga och övertygande uppmaningar till handling (CTAs), så att valet faller på dig.
🫂 Kund
Resan slutar inte här. Vi hjälper dig att skapa lojala kunder genom att designa en webbplats som erbjuder en positiv användarupplevelse, med funktioner som uppmuntrar till återbesök och rekommendationer.
Movesocial 💗 kundresor
Låt oss hjälpa dig att skapa en engagerande och effektiv kundresa genom professionell webbdesign. Kontakta oss idag, så påbörjar vi tillsammans resan mot framgång.

Resultaten talar för sig själva,så enkelt är det

Agency
Sociala medier

Från skiss till globalt fenomen

Webbutveckling
Design
SEO

Enklare vägar till välbefinnande

Webbutveckling
Design
SEO

Utvecklad webbdesign till företagsutvecklare

Agency

Ökad vinstmarginal med +3900%

Vanliga frågor och svar

Tiden det tar att skapa en ny hemsida kan variera beroende på flera faktorer, inklusive komplexiteten i designen, funktionaliteten och omfattningen av innehållet. Generellt sett kan en enklare webbplats vara klar inom ungefär 4 veckor, medan mer komplexa projekt som kräver skräddarsydda lösningar och avancerade funktioner kan ta upp till 12 veckor. För att få en mer exakt uppskattning är det bäst att diskutera dina specifika behov och önskemål så att vi kan ge en tidsram som speglar omfattningen av ditt projekt.

Vår webbyrå kan erbjuda en rad tjänster för att förbättra din hemsidas prestanda, inklusive optimering för snabbare laddningstider, responsiv design för bättre användarupplevelse på mobila enheter, och implementering av SEO-strategier för att öka synligheten på sökmotorer. Genom att analysera din nuvarande webbplats kan vår webbyrå identifiera områden för förbättring och skapa en skräddarsydd plan för att maximera din hemsidas effektivitet.

Absolut! Vi erbjuder tjänster för att uppdatera och förbättra din befintliga webbplats. Processen inkluderar allt från enklare designförändringar till mer omfattande funktionella uppgraderingar. Vi börjar med att göra en grundlig genomgång av din nuvarande webbplats och diskutera dina specifika behov och mål. Därefter presenterar vi en detaljerad plan för de ändringar och förbättringar som rekommenderas. Kontakta oss gärna för att diskutera ditt projekt och få en skräddarsydd lösning.

Nej, i de flesta fall påverkas inte din e-post- eller filserver när vi skapar en ny webbplats. Det finns dock en undantagssituation; om du byter webbhotell i samband med den nya webbplatsen kan det påverka hur din e-post fungerar. Men oroa dig inte, vi hanterar hela övergången och ser till att allt är rätt inställt så att din e-post och filer fungerar som de ska även efter att webbplatsen har lanserats..

Ja, vi bygger e-handelswebbplatser! Vårt team är specialiserat på att utveckla skräddarsydda lösningar för e-handel som hjälper våra kunder att effektivt sälja sina produkter och tjänster online. Vi fokuserar på att skapa användarvänliga, säkra och skalbara webbplatser som är optimerade för både hastighet och sökmotorer. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att expandera din verksamhet på nätet.

En magiker avslöjar aldrig sin magi… skoja bara! Vi använder oss främst av WordPress för det är bäst för att skapa flexibla och anpassningsbara webbplatser. WordPress är en av världens mest populära plattformar och erbjuder både kraftfulla verktyg för webbutveckling och en stor mängd tillägg som gör det möjligt att skräddarsy nästan alla aspekter av en webbplats. Oavsett om det gäller en enkel blogg eller en avancerad e-handelssajt, är WordPress ett utmärkt val för att uppnå både funktionalitet och utseende.

Efter att din webbplats har lanserats är det viktigt att hålla den uppdaterad för att säkerställa dess funktion och säkerhet. Vi erbjuder olika alternativ för webbplatsunderhåll, inklusive utbildning av ditt team så att ni själva kan göra grundläggande uppdateringar och hantera innehåll. För mer tekniska eller omfattande uppdateringar kan du välja något av våra underhållspaket, där vi tar hand om allt från säkerhetsuppdateringar till funktionsförbättringar. Kontakta oss för att diskutera vilket supportavtal som passar bäst för dina behov.

Vår webbyrå kan hjälpa ditt företag att sticka ut online genom att skapa en unik och engagerande webbplats som reflekterar ditt varumärkes identitet och värderingar. Vi använder de senaste designtrenderna och teknologierna för att utveckla en visuellt tilltalande och funktionell webbplats. Genom att implementera strategisk SEO och innehållsmarknadsföring kan vi också öka din webbplats synlighet och driva mer trafik till din sida. Med vår expertis kan vi anpassa strategier specifikt för din branch, vilket gör att ditt företag når rätt publik på rätt sätt.

Movesocial anses vara ”grädden på moset” inom webbdesign på grund av vår unika förmåga att kombinera utseende med användarvänlighet och teknisk prestanda. Vårt team består av erfarna designers och utvecklare som är experter på att skapa visuellt tilltalande och tekniskt avancerade webbplatser som inte bara ser bra ut utan också fungerar felfritt på alla enheter. Vi prioriterar kundens vision och behov, vilket gör att varje projekt blir skräddarsytt och optimerat för att möta specifika målgrupper och affärsmål. Vår dedikation till innovation och kvalitet i varje detalj säkerställer att vi alltid levererar lösningar som överträffar förväntningarna.

Vet inte vart du ska börja?
Ansök om ett strategisamtal