Landningssidor i Malmö

Resultatinriktadelandningssidor.

Skräddarsydda, högt presterande landningssidor som förvandlar scrollers till kunder.

hero-bild till landningssidor, innehåller en funnel

En landningssida medkonverteringar i fokus.

Anpassat efter dig

Skapar landningssidor efter dina behov och önskemål.

Fler konverteringar

Landningssidor optimerade för att konvertera. Högre ROI på dina kampanjer.

Testade strategier

Redan testade strategier för bästa resultat.

Från besökaretill kunder

Våra skräddarsydda landningssidor är designade för att fånga dina besökares uppmärksamhet och omvandla dem till kunder. Genom att kombinera visuella verktyg med strategisk placering av innehåll och call-to-actions optimerar vi varje element för att skapa en sömlös användarupplevelse.

Resultatet? Ökad trafik och förbättrade konverteringsfrekvenser som driver ditt företags tillväxt.

Vad är syftet med en landningssida?

Landningssidor är effektiva för att konvertera besökare till kunder eller leads genom att fånga besökarnas intresse och leda dem mot en bestämd åtgärd, som att fylla i ett formulär, registrera sig för ett nyhetsbrev, eller genomföra ett köp.

Landningssidor används för att öka effektiviteten i reklamkampanjer med hjälp av innehåll som är anpassat för en specifik publik eller målgrupp.

Hur kan vi hjälpa ditt företag?

Som marknadsbyrå specialiserar vi oss på att skapa skräddarsydda landningssidor optimerade utifrån våra kunders mål och förutsättningar. Genom att kombinera analys, design och strategier säkerställer vi att varje landningssida lever upp till varje kunds förväntning.

Dessutom erbjuder vi kontinuerlig optimering och A/B-testning för att säkerställa att landningssidorna ständigt utvecklas och förbättras i takt med marknadsförändringarna.

Hur kan vi hjälpa ditt företag? Landningssidor konvertering. Webbyrå

Vår beprövade process från idé till resultat

Förstå dina mål

Vi börjar med att djupdyka i dina affärsmål och målgruppens behov. Genom en initial workshop kartlägger vi dina krav och förväntningar för att säkerställa att varje landningssida är perfekt anpassad efter ditt varumärke och dina konverteringsmål.

Skapa engagerande design

Med insikterna från planeringsfasen tar vårt team av designers och utvecklare fram en visuellt tilltalande och tekniskt robust landningssida. Vi använder beprövade designprinciper och den senaste tekniken för att skapa sidor som inte bara ser bra ut utan också fungerar felfritt på alla enheter.

Optimera för bästa resultat

Innan lansering genomför vi omfattande tester för att identifiera och åtgärda eventuella problem. Vi använder A/B-testning och användarbeteenden för att finjustera elementen på sidan, från innehåll till call-to-action-knappar, för att maximera konverteringsfrekvensen.

Varje steg i processen är utformad för att säkerställa att kunden får en landningssida som inte bara möter, utan överträffar deras förväntningar och bidrar till verksamhetens tillväxt.

Case studies​

Några av våra handgjorda landningssidor som konverterar

Från skiss till globalt fenomen: Deras företag expanderas till över 65+ länder.

Lokala sjukgymnasten som förändrade branschen.

vemabygg landing page

Specialister på att bygga hus som förverkligar drömmar.

Lyssna inte på oss,  lyssna på våra partners.

Firo_whitelogo
"Movesocial har på ett enastående lyhört och professionellt sätt byggt upp och utvecklat vår hemsida. Med sitt kunnande om struktur, utseende, tekniska lösningar och förståelse för våra önskemål Är supernöjd och rekommenderar Movesocial varmt till alla!"
Malin Feldt
Ägare & VD
citat_ikon
Malin_feldt_firo
Malin Feldt
Ägare & VD
fysioinwest_whitelogo
"Movesocial lyssnar in kundens erfarenhet, önskemål och egna ideér. Movesocial har känslan för den aktuella trenden och förverkligar resultatet till något enastående. Vi är oerhört nöjda kunder och rekommenderar varmt Movesocial för framtida samarbeten."
Jonas Westerlund
Ägare och sjukgymnast
citat_ikon
jonas_w
Jonas Westerlund
Ägare och sjukgymnast
torctech_whitelogo
"Har jobbat med Movesocial i snart ett år och de har verkligen lyft Torctech. Hög kunskapsnivå och duktiga på att fånga upp vad kunden vill ha. Håller vad de lovar och får saker gjort."
Jesper Ljunggren
VD
citat_ikon
jesper ljunggren
Jesper Ljunggren
VD

Okej men ...

Vad kostar det då? 💸

Upptäck det perfekta paketet för dig och din verksamhet genom att boka ett strategisamtal med en av våra experter. Du kan då få reda på vilket paket och pris som passar dina mål och behov. För att ta reda på det, tryck på knappen nedan. 

Fördelarna med Movesocial

Vanliga frågor och svar

Bra fråga. Det är en av de vanligaste frågorna vi får. Skillnaden mellan en landningssida och en webbplats handlar om fokus och konverteringar – det vill säga att få besökarna att utföra önskade åtgärder, som att lämna sina kontaktuppgifter eller genomföra en köp.

En webbplats, särskilt dess startsida, syftar till att ge en översiktlig presentation av företaget, dess värderingar och utbud av produkter eller tjänster. Den innehåller vanligtvis olika sektioner och länkar som uppmanar besökarna att utforska mer av webbplatsens innehåll.

Å andra sidan är en landningssida specifikt utformad för att leda besökaren till en enda åtgärd eller konvertering. Den har en tydlig och fokuserad design, med minimala distraktioner och endast det nödvändiga innehållet för att övertyga besökaren att utföra åtgärden, som att fylla i ett formulär eller genomföra ett köp.

Så sammanfattningsvis kan man säga att en landningssida är en avskalad och målinriktad sida med syftet att maximera konverteringar, medan en webbplats är en mer omfattande plattform som erbjuder en övergripande presentation av företaget och dess erbjudanden.

 • Ökad chans till samtal
 • Datainsamling och värdefulla insikter genom användarspårning
 • Bygger varumärkeskännedom
 • Har vi nämnt en ökad chans till samtal?

Absolut. Du har en produkt att sälja och en landningssida är ett av de mest effektiva sätten att övertyga besökare att agera på ett erbjudande. Vi kommer att använda en attraktiv rubrik, trovärdighetsindikatorer, social bevisföring och andra imponerande element för att övertyga besökarna att vidta åtgärder och klicka på CTA-knappen.

Men denna strategi passar inte alla företag. Landningssidor för e-handel är mycket effektiva om du säljer en produkt. När du börjar utvidga ditt företag och produktutbud, blir landningssidor inte längre lika meningsfulla som ett separat webbprojekt.

En företagshemsida fungerar som en översikt av ditt företag och en katalog för dina produkter eller tjänster. Den kan ses som en digital entré eller välkomstsida för ditt företag. Även om företagshemsidor är bra, genererar de sällan konverteringar. Å andra sidan är en landningssida en enskild och fokuserad sida som är utformad med ett specifikt mål i åtanke. Det primära målet är att driva konverteringar:

 • Undviker att länka till andra sidor

 

 • Försöker inte marknadsföra flera produkter eller tjänster samtidigt

 

 • Undviker att nå ut till flera målgrupper samtidigt

 

Om ditt mål är att SÄLJA istället för att bara välkomna besökare till din webbplats, är en landningssida lösningen varje gång

Alltid en landningssida. Det är enkelt. Här är ett exempel varför:

Låt oss säga att en potentiell kund söker på Google efter ”bästa semestermål i Karibien”. De är intresserade av att hitta ett exotiskt resmål för sin kommande semester. De klickar på din annons som lovar att ge dem de bästa erbjudandena på Karibiens semesterpaket. Men istället för att skickas till en dedikerad landningssida som visar bilder, information och priser för Karibiens semesterpaket, hamnar de på din startsida som har en allmän översikt av ditt resebolag och en meny med olika typer av resor du erbjuder.

Nu måste den potentiella kunden leta igenom din webbplats för att hitta det de verkligen sökte efter – information om Karibiens semesterpaket. Detta kan vara förvirrande och frustrerande för användaren och leda till att de lämnar din webbplats och letar efter en konkurrent som erbjuder en mer fokuserad och specifik landningssida för Karibiens semesterpaket.

JA! Landningssidor är mest effektiva när de fokuserar på en specifik produkt eller tjänst. Varför? För att det är…

 • Mer direkt

 

 • Mer riktat

 

 • Mer informativt

 

 • Mer påverkande

Vet du inte vart du ska börja?
Ansök om ett strategisamtal