Vad menar vi egentligen med

Från klick, till kund
med kundresor

Vi vet att din kund inte vaknar på morgonen och plötsligt bestämmer sig för att köpa just dina produkter eller tjänster. De går igenom en kundresa - och vi är deras osynliga guider.

Varför behöver jag en kundresa?

På Movesocial förstår vi att varje kunds resa är unik och komplex. Vårt tankesätt bygger på att skapa engagerande och sömlösa kundresor som driver lojalitet och minimerar kundavhopp. Genom att analysera och optimera varje steg i kundens interaktion med ditt varumärke, hjälper vi dig att skapa en positiv och långvarig relation med dina kunder

Locka dina drömkunder

Vi hjälper dig att locka besökare från hela internet, inklusive Google, Facebook, YouTube, Instagram och andra sajter. Genom vår strategi omvandlar du enkelt dina besökare till leads och förvandlar dem till betalande kunder.

Guida besökare genom kundresan

En kundresa börjar med att kunden blir medveten om ett behov, överväger olika alternativ, tar ett beslut och slutar med efterköpsupplevelsen. Från att upptäcka ditt erbjudande till att bli en nöjd, återkommande kund. 

Ladda ner vår guide om kundresor

Ladda ner vår omfattande guide och utforska din kundresa på djupet. Få praktiska tips och insikter som hjälper dig att kartlägga, analysera och optimera varje steg på resan. 

Sälj allt snabbare och effektivare

Med en effektiv kundresa kan du bygga en automatiserad process som kontinuerligt genererar försäljningar. Låt kundresan göra det tunga arbetet medan du ser dina leads växa, konverteringar öka och dina försäljningar skjuta i höjden.

Sprid dina lösningar

Erbjud dina unika produkter, tjänster och lösningar till en bredare publik. Genom att rikta din marknadsföring direkt till de personer som behöver dina produkter mest kan du hjälpa dem att lösa sina största problem och därigenom skapa starka och långvariga kundrelationer.

Vi anpassar kundresan efter din målgrupp

Traditionell kundresa

Hur kan vi hjälpa ditt företag? Landningssidor konvertering. Webbyrå

Den klassiska kundresan är en linjär process som börjar med medvetenhet, följt av informationssökning, övervägande, köpbeslut och slutligen efterköpsupplevelser. Den involverar färre kanaler och förlitar sig på traditionella marknadsföringsmetoder som TV-reklam, tryckta annonser och fysiska butiksbesök.

Gen Z kundresa

Generation Z kundresa är däremot dynamisk och icke-linjär. Gen Z, födda mellan mitten av 1990-talet och början av 2010-talet, använder flera kanaler som sociala medier, appar och webbplatser för att interagera med varumärken. De värdesätter snabbhet, bekvämlighet, äkthet och tvåvägskommunikation. Influencers och användargenererat innehåll spelar en stor roll i deras beslutsprocess.

Lyssna inte på oss,  lyssna på våra partners.

Firo_whitelogo
"Movesocial har på ett enastående lyhört och professionellt sätt byggt upp och utvecklat vår hemsida. Med sitt kunnande om struktur, utseende, tekniska lösningar och förståelse för våra önskemål Är supernöjd och rekommenderar Movesocial varmt till alla!"
Malin Feldt
Ägare & VD
Citat_ikon
Malin_feldt_firo
Malin Feldt
Ägare & VD
Fysioinwest_whitelogo
"Movesocial lyssnar in kundens erfarenhet, önskemål och egna ideér. Movesocial har känslan för den aktuella trenden och förverkligar resultatet till något enastående. Vi är oerhört nöjda kunder och rekommenderar varmt Movesocial för framtida samarbeten."
Jonas Westerlund
Ägare och sjukgymnast
Citat_ikon
Jonas_w
Jonas Westerlund
Ägare och sjukgymnast
Torctech_whitelogo
"Har jobbat med Movesocial i snart ett år och de har verkligen lyft Torctech. Hög kunskapsnivå och duktiga på att fånga upp vad kunden vill ha. Håller vad de lovar och får saker gjort."
Jesper Ljunggren
VD
Citat_ikon
Jesper ljunggren
Jesper Ljunggren
VD

Okej men ...

Vad kostar det då? 💸

Upptäck det perfekta paketet för dig och din verksamhet genom att boka ett strategisamtal med en av våra experter. Du får sedan då hjälp med att ta fram ett anpassat paket som passar dina mål och behov. För att ta reda på det, tryck på knappen nedan. 

Fördelarna med Movesocial

Vanliga frågor och svar

Hur kartlägger man en kundresa?

Kartläggning av en kundresa innebär att identifiera alla beröringspunkter en kund har med ditt varumärke, från första kontakt till efterköpsupplevelser. Detta kan göras genom att samla in data från kundintervjuer, feedback, och analyser av kundbeteenden.

En typisk kundresa inkluderar medvetenhet, övervägande, beslut, och efterköpsfasen. Varje fas representerar olika steg en kund tar innan, under och efter ett köp.

En köpresa är en del av den större kundresan och fokuserar specifikt på stegen en kund tar från att identifiera ett behov till att göra ett köp. Kundresan omfattar hela kundens interaktion med varumärket, inklusive efterköpsupplevelser.

Movesocial har expertis och erfarenhet inom digital marknadsföring och kundresor. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som optimerar varje steg i kundresan, från klick till kund. Genom att arbeta med oss får du tillgång till beprövade strategier och innovativa verktyg som hjälper dig att maximera dina konverteringar och kundnöjdhet. Kontakta oss på Movesocial för att börja optimera din kundresa idag.

En välplanerad och genomförd kundresa förbättrar kundupplevelsen och skapar starkare relationer mellan ditt varumärke och dina kunder. Genom att förstå och möta kundernas behov vid varje beröringspunkt kan du öka kundlojaliteten och uppmuntra återkommande köp. 

Genom att kartlägga och optimera kundresor får du insikt i hur dina kunder interagerar med ditt varumärke. Detta gör det möjligt att skapa mer målinriktade och effektiva marknadsföringskampanjer. Movesocial hjälper dig att analysera och förbättra din kundresa, vilket resulterar i en starkare och mer effektiv marknadsföringsstrategi. 

Vet inte vart du ska börja?
Ansök om ett strategisamtal