Från skiss till globalt fenomen

Wildpurpose:
Global e-handel inom träning och hälsa.  

Tjänst:
Agency

Digital marknadsföringsstrategi

Kategori

B2C

Tidslinje

Pågående

Instagram följare
+ 0
Global räckvidd
+ 0 Länder
Omsättning
+ 0 kr
Konverteringsgrad
+ 0 %

Bakgrund till uppdraget

Med en strävan efter att skapa mer än bara träningskläder grundade Karl & Tilda Wildpurpose 2016. De ville bygga en gemenskap där träning fungerar som en plattform för att förena människor. Med en vision om att bekämpa ensamhet genom fysisk och mental hälsa, blev Wildpurpose snabbt mer än ett klädmärke – det blev en rörelse.

För att effektivt nå ut med sitt budskap och stärka sin digitala närvaro, valde de att samarbeta med oss på Movesocial.

Uppdraget & arbetsprocessen

För att förverkliga visionen bakom WildPurpose var det avgörande att välja rätt marknadsföringskanaler. Instagram, med sin stora användarbas av träning- och hälsaintresserade, blev en central plattform. Den digitala marknadsföringsstrategin inriktades på att skapa autentiskt innehåll där verkliga träningsögonblick och framgångshistorier delades, vilket stärkte relationerna med följarna. Samtidigt genomfördes samarbeten med noga utvalda influencers som delade varumärkets värderingar, vilket breddade räckvidden och stärkte varumärkesidentiteten. Dessa initiativ, kombinerat med en välplanerad marknadsföringsfunneloch en ny hemsida, hjälpte WildPurpose att inte bara växa sitt varumärke utan även att bygga en engagerad gemenskap.

"Jag har jobbat med Movesocial i snart ett år och de har verkligen lyft Torctechs digitala ansikte utåt. Hög kunskapsnivå och duktiga på att fånga upp vad kunden vill ha, vilket säkert inte är lätt. De håller vad de lovar och får saker gjort. Jag kan varmt rekommendera Movesocial!"
Karl Valeus Feldt
Grundare av Wildpurpose

Såhär blev resultatet

Wildpurpose har nått märkbara framgångar genom en digital marknadsföringsstrategi som kombinerar autentiskt innehåll, influencer-samarbeten och en genomtänkt funnel-strategi. Deras växande närvaro på Instagram har genererat en signifikant ökning av både varumärkeskännedom och försäljning, med produkter sålda i över 65 länder.

Genom att fokusera på verkliga träningsberättelser har de byggt en engagerad gemenskap som stöttar och inspirerar varandra, vilket stärker varumärkets position som mer än bara ett klädmärke. Detta engagemang har också gjort det möjligt för dem att kontinuerligt förbättra sina produkter och marknadsföringsstrategier, vilket bevisar att en kombination av rätt innehåll och strategier kan skapa en rörelse som förändrar liv.

Se fler kundcase här

Webbutveckling
Design
SEO

Enklare vägar till välbefinnande

Webbutveckling
Design
SEO

Utvecklad webbdesign till företagsutvecklare

Agency

Ökad vinstmarginal med +3900%

Nyfiken på projektet och vill veta mer?
Ansök om ett strategisamtal