Enklare vägar till välbefinnande med digital marknadsföring

Fysioinwest:
Sjukgymnastik och idrottsmedicin, fokus på ortopedisk öppenvård.

Tjänst:
Webbdesign, Design, SEO

 

Kategori

B2C, lokalt

Tidslinje

Pågående

Users
+ 0 st
Bokningar
+ 0 /mån
Omsättning
+ 0 mkr
Konverteringar
+ 0 %
Digital marknadsföring

Bakgrund till uppdraget

Med över 30 års erfarenhet som legitimerad sjukgymnast grundade Jonas Westerlund Fysioinwest i hjärtat av Halmstad. Hans expertis i ortopedisk öppenvård och idrottsträning har skapat en gedigen grund för verksamheten.

Medveten om utmaningen att skilja sig från andra praktiker, valde Jonas att samarbeta med oss på Movesocial för att stärka Fysioinwests digitala marknadsföring och varumärkesidentitet. Tillsammans arbetar vi för att framhäva Fysioinwest som en ledare inom idrottsmedicin och rehabiliterande sjukgymnastik i regionen.

Uppdraget &  arbetsprocessen

För att etablera Fysioinwest framgångsrikt i Halmstads konkurrensutsatta marknad var det avgörande att välja rätt marknadsföringsstrategier. Online närvaro, kombinerat med Jonas omfattande kliniska erfarenhet, blev kärnan i vår strategi. Vi påbörjade med att utveckla en grafisk profil som återspeglade Jonas unika expertis inom sjukgymnastik, vilket resulterade i en logotyp formad som en ryggrad. Detta förstärkte både varumärkets professionella identitet och dess koppling till branschen.

Webbplatsen utformades för att vara modern och användarvänlig, med fokus på att enkelt kunna boka tjänster. Genom noggrann sökmotoroptimering (SEO) säkerställde vi att Fysioinwest syntes främst i lokala sökresultat för sjukgymnastik, vilket skulle göra Jonas till det självklara valet för potentiella patienter i Halmstad.

Movesocial lyssnar in kundens erfarenhet, önskemål och egna ideér. Omvandlar kundens önskemål och ideér till den aktuella marknaden. Alltid snabb återkoppling till kunden. Movesocial har känslan för den aktuella trenden och förverkligar resultatet till något enastående. Vi är oerhört nöjda kunder och rekommenderar varmt Movesocial för framtida samarbeten."
Jonas Westerlund
Grundare & Sjukgymnast - Fysioinwest

Resultatet av  digital marknadsföring

Resultaten för Fysioinwest efter den noggranna planeringen och implementeringen av vår strategi visade sig snabbt. Kort efter lanseringen toppade de Googles sökresultat i Halmstad för ”sjukgymnast”, vilket direkt ökade deras digitala synlighet.

Webbplatsens användarvänliga design och effektiv SEO resulterade i tiotals nya bokningar varje vecka. Den starka digitala närvaron och positiva kundrecensioner etablerade snabbt Fysioinwest som ett välkänt namn lokalt, vilket ledde till ökad efterfrågan och fler samarbeten. Den genomtänkta grafiska profilen och logotypen stärkte deras varumärkesidentitet, vilket byggde långsiktigt förtroende och lojala kundrelationer.

Tack vare digital marknadsföring har Fysioinwest blivit en ledande sjukgymnastpraktik i regionen, med en ständigt växande kundkrets och en agenda som ofta är fullbokad tack vare digital marknadsföring. 

Se fler kundcase här

Agency
Sociala medier

Från skiss till globalt fenomen

Webbutveckling
Design
SEO

Utvecklad webbdesign till företagsutvecklare

Agency

Ökad vinstmarginal med +3900%

Nyfiken på projektet och vill veta mer?
Ansök om ett strategisamtal