Utvecklad webbdesign till företagsutvecklare

Firo AB consulting:
Specialister på UGL-kurser, coaching och konsultationer för att främja utveckling och ett bättre arbetsklimat 

Tjänst:
Hemsida med bokningssystem.

utvecklad webbdesign

Kund

Firo AB Consulting

Kategori

B2B

Bransch

Ledarskapsutveckling & organisationskonsultation.

Tjänster

Webbutveckling, Design,  Bokningssystem & SEO

Bakgrunden till uppdraget

FIRO Consulting AB kämpade med en underutvecklad digital närvaro. Deras webbplats, som borde ha varit en central plats för kundinteraktion och bokningar, var endast en passiv informationskälla. Detta skapade frustration hos både företaget och kunderna, särskilt på grund av bristen på en integrerad bokningsfunktion. För att modernisera och förbättra sin digitala strategi, anlitade FIRO Movesocial och vår tjänst webbdesign.

Uppdraget & arbetsprocessen

Vi började med att analysera FIRO:s nuvarande digitala ekosystem och identifierade snabbt en brist på integrerad bokningsfunktion. För att åtgärda detta implementerade vi en användarvänlig bokningslösning på hemsidan, vilket förbättrade både användarupplevelsen och minskade administrativa bördor. Vi uppdaterade också deras webbdesign för att göra den mer modern och responsiv, med fokus på tydliga handlingsuppmaningar och enkel navigering. Slutligen moderniserade vi FIRO:s logotyp för att bättre spegla deras expertis inom UGL-kurser och coaching, och för att stärka deras varumärkesidentitet.

"Movesocial har på ett enastående lyhört och professionellt sätt byggt upp och utvecklat vår hemsida. Med sitt kunnande om struktur, utseende, tekniska lösningar och förståelse för våra önskemål/behov har vår hemsida fått ett signifikant och proffsigt lyft. Är supernöjd och rekommenderar Movesocial varmt till alla! /FIRO Consulting"
Malin Feldt
Coach & Handledare - Firo

Såhär blev resutatet

Resultatet är en webbplats som uppfyller alla FIRO Consulting AB:s önskemål och krav. Den nya webbplatsen är nu användarvänlig, konverterings- och SEO-optimerad samt speglar FIRO:s nya grafiska profil och kommunikationskoncept på ett utmärkt sätt. Den erbjuder en innovativ och flexibel användarupplevelse som matchar deras värderingar.

FIRO var nöjda med sitt val av Movesocial som sin byrå för webbprojektet. Resultatet motsvarade deras förväntningar och mål, och de kunde nu stolt visa upp sin nya webbplats som en av de viktigaste delarna av deras förbättrade digitala närvaro.

Se fler kundcase här

Agency
Sociala medier

Från skiss till globalt fenomen

Webbutveckling
Design
SEO

Enklare vägar till välbefinnande

Agency

Ökad vinstmarginal med +3900%

Nyfiken på projektet och vill veta mer?
Ansök om ett strategisamtal