1
Dina uppgifter
Vart ska vi skicka din checklista?
2
Checkout
Vi är redo att skicka din nya checklista!
Ultimata checklistan för Facebook Ads - Google Sheet × 1
-
+
695 kr
Delsumma 695 kr
Totalt 695 kr (inkl. 139 kr Moms)

Dina uppgifter

Vart ska vi skicka din nya Ultimata Checklista för Facebook Ads?

Checkout

Vi är redo att skicka dig din nya checklista!

Produkter
Pris
Ultimata checklistan för Facebook Ads
Det ursprungliga priset var: 1545 kr.Det nuvarande priset är: 695 kr.
Produkt
Totalt
Ultimata checklistan för Facebook Ads - Google Sheet × 1
695 kr
Delsumma 695 kr
Totalt 695 kr (inkl. 139 kr Moms)

Betalning

  • Betala med kort.

Genom att fortsätta accepterar jag villkoren för Movesocial samt bekräftar att jag har läst Movesocials Dataskyddsinformation samt cookiepolicy.

Produktöversikt

Ladda ner den ultimata checklistan för Facebook Ads för endast 1545kr 695kr

Produktöversikt

Ladda ner den ultimata checklistan för Facebook Ads för endast 1545kr 695kr

Jesper ljunggren
Håller vad de lovar

Har jobbat med Movesocial i snart ett år och de har verkligen lyft Torctechs digitala ansikte utåt. Hög kunskapsnivå och duktiga på att fånga upp vad kunden vill ha, vilket säkert inte är lätt. Håller vad de lovar och får saker gjort. Kan varmt rekommendera Movesocial!

- Jesper Ljunggren
Förverkligar resultatet till något enastående

Movesocial lyssnar in kundens erfarenhet, önskemål och egna ideér. Omvandlar kundens önskemål och ideér till den aktuella marknaden. Alltid snabb återkoppling till kunden. Förverkligar: Movesocial har känslan för den aktuella trenden och förverkligar resultatet till något enastående. Vi är oerhört nöjda kunder och rekommenderar varmt Movesocial för framtida samarbeten.

- Jonas Westerlund

Vanliga frågor

Min Facebook Ads checklist är inte tänkt att bara vara skapad efter Facebook eller Metas plattform. Själva systemet eller tänket går att applicera på de flesta plattformarna för annonser, så som Snapchat, Linkedin, Tiktok etc. 

Självklart, Facebook annonsering är viktigt för alla och speciellt för nya hemsidor eller online butiker som inte har råd att spendera flera tusentals kronor direkt på Facebook. 

Min checklista är även till för dom som vill komma igång med Facebook längre fram, där jag går igenom de steg som du behöver göra för att göra din Facebook-sida redo för annonsering. Detta är absolut nödvändigt och kostar inget att sätta upp, men desto tidigare ni gör det desto bättre blir annonseringen i framtiden. 

Det är en bra fråga! Och svaret är att jag kan erbjuda mitt unika perspektiv på hur du gör din annonsering på Facebook framgångsrik. 

Jag har byggt flera hundra olika framgångsrika kampanjer tidigare och hjälp några av de allra svåraste företagen med deras annonsering (det är bara när det är som svårast de vänder till en ”riktig” expert som vet vad de ska göra). Med fler än 10 års erfarenhet av annonsering på Facebook så har jag annonserat till över 68+ länder och nått flera miljoner personer runt om i världen.

Jag tror verkligen att jag kan erbjuda dig de rätta verktygen för mer framgång i dina framtida Facebook-annonser. 

Ifall du är en byrå eller en freelancer som skulle vilja dela checklistan med dina klienter, så erbjuder jag en utökad version som du kan köpa.

Du tillåts inte att sälja den vidare, som enskild produkt, privat eller offentligt. 

Du kan alltid kontakta mig genom att skicka mig ett email till [email protected] eller kontakta oss via vår kontaktsida, så svara jag gärna på fler frågor.

© Copyright 2023. All rights reserved | Integritetspolicy | Köp och -användarvillkor