VÄNTA!

Tack för du laddade ned min GRATIS guide!

Här är ett engångserbjudande med 20% rabatt! 

Boka ett 1:1 samtal med mig! 

1999kr

2500kr

Hallå där! Jag heter Karl och Movesocial hjälper företag att öka sin närvaro i sociala medier.

Om du är som de flesta företag vill du utveckla ditt företag online men du vet faktiskt inte hur man säljer online. Eller vill du slå ut konkurrenterna med hjälp av den bästa digitala närvaron. Det är där jag kommer in i bilden. Jag optimerar din webbplats, identifierar viktiga punkter för att öka konverteringarna och lär dig hur du kan marknadsföra din produkt eller tjänst med hjälp av annonser i sociala medier. 

Annonser i sociala medier är den unika mekanism som hjälper dig att utveckla ditt företag utan att du behöver lägga all din tid och energi på det. Faktum är att 49 % av internetanvändarna säger att de sannolikt kommer att köpa från varumärken som de ser annonseras på sociala medier. 

Jag har hjälpt över 100 företag med just detta problem och jag kan hjälpa dig också. Allt du behöver göra är att anmäla dig till mitt coachingsamtal så visar jag dig exakt vad du ska göra utifrån ditt företag. 

Så om du är redo att äntligen få ditt företag att växa och få mer fritid med familjen, fulla nätter av sömn under oroliga tider, boka då in ett samtal med mig nedan. 

Jesper ljunggren
Jesper Ljunggren
Torctech AB
Läs mer
Har jobbat med Movesocial i snart ett år och de har verkligen lyft Torctechs digitala ansikte utåt. Hög kunskapsnivå och duktiga på att fånga upp vad kunden vill ha, vilket säkert inte är lätt. Håller vad de lovar och får saker gjort. Kan varmt rekommendera Movesocial!
Copyright 2024 © All rights Reserved. Movesocial AB